De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 10 – 2019

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 10 vind je hier.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. IkPas

Steeds meer mensen laten de drank een tijdje staan, bijvoorbeeld in het nieuwe jaar. Toen was het al mogelijk om mee te doen aan IkPas, maar nu is de tweede IkPas-uitdaging van start gegaan. De app helpt je om 40 dagen lang – tijdens de vastentijd tussen Aswoensdag na carnaval en Pasen – geen bier, wijn, of andere alcoholische versnaperingen te drinken.

Zie bijvoorbeeld hoeveel geld je al hebt bespaard en verdien badges voor het overleven van een borrel, etentje of avondje in de voetbalkantine. Ook vind je er recepten voor non-alcoholische drankjes en kun je altijd een coach raadplegen voor wat extra motivatie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

IkPas

Stichting Positieve Leefstijl

4 (4 reviews)
Gratis via App Store

2. Rolling Sky 2

Het tweede deel van de game Rolling Sky is een ware speelfilm die je uit kunt spelen. In prachtige graphics is het aan jou om razendsnel obstakels te ontwijken en het einde van het parcours te bereiken.

In Rolling Sky 2 betekent dat vooral dat je over een piano rent die bespeeld wordt, maar bijvoorbeeld ook door een balletvoorstelling of een dam- of schaakspel. De game speel je simpelweg door te swipen, maar door het hoge tempo is dit zeker niet gemakkelijk. Bovendien heeft de game een fijne pianosoundtrack, dus zet je geluid lekker aan.

Rolling Sky 2

Cheetah Technology Corporation Limited

8 (26 reviews)
Gratis via App Store

3. Soor

Soor is een erg fijne vervanger van de standaard Muziek-app en importeert al jouw albums, artiesten en nummers uit Apple Music. Soor is ontworpen vanuit de gedachte dat je altijd met één hand een nieuw nummer of album moet kunnen opzetten. Zo kun je menu’s aan de bovenkant van het scherm bedienen door op het display naar beneden te vegen.

Bovendien zit je niet te prutsen met verschillende tabbladen, omdat Soor uit één venster bestaat. Op dit scherm vind je je meest afgespeelde nummers, albums en je totale catalogus. Je zult daarom vooral door de app scrollen, in plaats van tikken. Dit maakt het een hele gebruiksvriendelijke muziekspeler.

Soor ▹

Tanmay Sonawane

€ 5,49 via App Store

4. Google Assistent

De Google Assistent voor iOS heeft een update gekregen waardoor de spraakassistent van Google weer een stukje beter kan samenwerken met jouw iPhone. Als concurrent van Apples eigen Siri is deze spraakhulp natuurlijk niet ingebouwd, en moet de gebruiksvriendelijkheid steeds verbeterd worden via updates. Zo is het nu mogelijk om afspraken en herinneringen van Apple-apps te bekijken op je pagina met persoonlijke updates.

Voorheen was het alleen mogelijk om je agenda te synchroniseren met je Google account waarmee je bent ingelogd in de Assistent-app. Nu kun je zowel de standaard Agenda-app voor je afspraken gebruiken, en de Google Assistent vragen wat de planning van jouw dag is. Handig als je de spraakassistent al gebruikt om bijvoorbeeld Google Home-apparaten of een Chromecast aan te sturen, en zo niet apart Siri hoeft aan te spreken voor herinneringen.

De Google Assistent

Google LLC

7 (10 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.