De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 10 – 2018

Rick van der Veer
11 maart 2018, 16:04
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 10 – 2018

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 10 (2018) vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone, iPad of iPod touch wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. Halide

Halide, één van onze favoriete camera-apps voor de iPhone, heeft een grote update gekregen. Versie 1.7 bevat een reeks nieuwe functies, waaronder ondersteuning voor de TrueDepth-camera van de iPhone X.  Door op de vernieuwde diepteknop te tikken, opent de Portretmodus. Halide detecteert hier automatisch gezichten en voegt automatisch een scherptediepte-effect toe.

Daarnaast bevat Halide voortaan een augmented reality-modus voor het scherptediepte-effect. Heb je een dieptefoto gemaakt, dan kun je deze in AR ‘ophangen’. Als je er vervolgens omheen beweegt, zie je een driedimensionale weergave van hoe Halide jouw foto heeft gemaakt. Dit is niet alleen een toffe manier om je foto’s te bekijken, maar ook een interessante manier om te begrijpen hoe de portretmodus eigenlijk in elkaar steekt.

Download Halide in de App Store (5,49 euro)

Halide Mark II - Pro Camera

Lux Optics Incorporated

Gratis via App Store

2. De Sims Mobile

De Sims Mobile is grotendeels zoals je De Sims kent. Je laat je sims thuis voelen, relaties aangaan, hobbies uitoefenen en je stuurt ze naar hun werk. Toch voelt De Sims Mobile ook heel erg als een smartphonegame, met timers die aflopen, verschillende valuta, een energiemeter en allerlei extra dingen die je kunt kopen als je er echt geld in stopt. Het spel is tevens gemaakt door dezelfde studio als de grote versies.

De Sims Mobile is zo’n game waar al je tijd in kan gaan zitten, maar het is niet nodig. Het is een leuke editie van De Sims voor je iPhone en iPad, maar je moet wel echt van het freemiummodel houden. De valuta, energiemeters en objecten die je kunt kopen zijn constant aanwezig, en de game is daar echt omheen gebouwd. Wil je echter tijd investeren in je virtuele poppetjes, hun levens volgen en ben je niet vies van wat hierboven staat? Dan biedt De Sims Mobile een hele hoop om te doen.

Download De Sims Mobile in de App Store (gratis)

De Sims™ Mobile

Electronic Arts

Gratis via App Store

3. Feedless

Minutenlang door je Facebook-, Instagram- of Twitter-feed scrollen. Ook al vind je het eigenlijk niet eens meer echt leuk, toch blijf je maar door scrollen. Herkenbaar? Dan is Feedless wellicht de oplossing voor jou. Deze app blokkeert namelijk de feeds, of tijdlijnen, van bovengenoemde apps. Wel kun je nog steeds van alle andere functies gebruikmaken, zoals de Evenementen-pagina van Facebook en de berichtensectie van Instagram.

Feedless blokkeert de feeds van bovengenoemde sociale medianetwerken in Safari. Je kunt dus nog steeds ‘smokkelen’ door de apps zelf te installeren: iets wat Feedless overigens wel actief afraadt. De app is gratis wanneer je enkel je Facebook feed wilt blokkeren. Wil je ook het activiteitenoverzicht van Instagram en Twitter blokkeren? Dan betaal je 9,99 dollar per jaar, omgerekend zo’n 8,10 euro.

Download Feedless in de App Store (gratis)

Feedless — Newsfeed Blocker

Basil Ltd.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

4. Tandem

Tandem is een sociaal netwerk met een specifiek doel: het leren van nieuwe talen. De app koppelt je aan onbekenden die een taal spreken die jij wil leren, zodat je je taalvaardigheid in die taal kunt verbeteren. Uiteraard kun je ook anderen helpen om jouw moedertaal te leren beheersen.

Durf je niet met anderen te praten, dan kun je ook (tegen betaling) professioneel geholpen worden. Voor zo’n vijf dollar kun je een sessie boeken met het gekwalificeerde personeel van Tandem, die jou helpen met al je taalvragen. Die kunnen je ook helpen met het spreken van de taal, zoals je uitspraak en vloeiendheid.

Download Tandem in de App Store (gratis)

Tandem: Language exchange

Tripod Technology

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu