De 10 leukste iOS-apps in de App Store week 10 – 2016

Redactie
13 maart 2016, 15:57
3 min leestijd
De 10 leukste iOS-apps in de App Store week 10 – 2016

iPhoned zet iedere zondag de leukste iOS-apps voor je op een rijtje. Ideaal als je niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen. Lees verder en zorg dat je weer op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De afgelopen week heeft de App Store er weer duizenden nieuwe apps bijgekregen. Zo verscheen de Wikipedia-app Viki, kreeg TimesUpp een grote update en kunnen we Lingo op de iPhone spelen.

V for Wikipedia

Raureif

€ 1,99 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Als je op zoek bent naar een mooie en uitgebreide Wikipedia-app, dan is Viki dé app die je zoekt. Viki is kleurrijk, zit vol animaties en heeft een speelser lettertype dan de reguliere Wikipedia-app. Daarnaast beschikt Viki over een Nearby-functie, waarmee Viki op basis van je locatie naar interessante plekken in de buurt zoekt om te ontdekken.

TimesUpp OV, Verkeer, Parkeren

Innovactory International B.V.

Gratis via App Store

TimesUpp zorgt ervoor dat je altijd op tijd bent voor een afspraak. Het soort vervoer maakt niet uit, de app berekent automatisch de reistijden en stuurt een notificatie als het tijd is om te vertrekken. De nieuwe versie is voorzien van een verbeterd design, synchronisatie tot 60 dagen en de Smart Planning-functie.

oneSafe password manager

Lunabee Pte. Ltd.

€ 2,49 via App Store

De gratis App van de Week OneSafe beveiligt al je wachtwoorden met encryptie en biedt diverse handige opties. De versleuteling van de app verloopt via AES-256, de meest geavanceerde vorm van encryptie voor mobiele apparaten. Naast je wachtwoorden kun je ook belangrijke documenten, bankgegevens, pincodes en nog veel meer in OneSafe kwijt.

Pebble OLD VERSION

Pebble Technology Corp.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

De Pebble-app is helemaal veranderd. De app oogt een stuk strakker en overzichtelijker, met de drie belangrijkste categorieën, Watchfaces, Apps en Notificaties onder in de app. Handig is vooral het nieuwe notificatie-scherm van de app, waar je precies kunt aangeven van welke apps je wel en niet meldingen wil krijgen.

Imgur: Funny Memes & GIF Maker

Imgur, Inc.

Gratis via App Store

Vanaf nu kunnen gebruikers ook op de iPad naar plaatjes zoeken met Imgur. De app voelt direct thuis op de tablet, met een groot scherm en veegbewegingen om snel tussen afbeeldingen te wisselen. Ook heb je de mogelijkheid om afbeeldingen te uploaden uit je Filmrol of direct via de camera van je iPad.


Net zoals op tv probeer je in de nieuwe Lingo-app woorden te raden die de makers hebben bedacht. Je krijgt daarvoor vijf beurten en als je die niet benut, mag de tegenstander. Een spelletje duurt tien ronden, wie daarna de meeste punten heeft, wint. Lingo kun je aan je Facebook-account koppelen om zo tegen bekenden te spelen.

Nest

Nest Labs

Gratis via App Store

De Nest-app is geüpdatet met twee functies: Family Accounts en Home/Away Assist. Met Family Accounts is het mogelijk om tot 10 mensen aan de Nest-producten in huis te koppelen. Door de nieuwe Home/Away Assist-functie wordt er een virtuele grens om je huis gezet, zodat de verwarming bijvoorbeeld op tijd wordt uitgezet.

Google Foto's

Google LLC

Gratis via App Store

De nagenoeg onbeperkte fotodienst Google Foto’s heeft een update gekregen die enkele iOS 9-functies met zich meebrengt. Daarnaast is er ondersteuning voor de iPad Pro en Live Foto’s toegevoegd. Verder is de navigatie van Google Foto’s verbeterd, zodat je minder tijd kwijt bent aan het swipen door hamburgermenu’s.

Sleepfulness

Mindfulness Everywhere

Gratis via App Store

Sleepfulness probeert je beter te laten slapen met rustgevende muziek en mindfullness-oefeningen. Hierdoor moet je gemakkelijker in slaap vallen, maar wordt ook je dagelijkse nachtrust verbeterd. Dit klinkt misschien zweverig, maar de app steekt goed in elkaar en lijkt al veel gebruikers te helpen.


Het NRC heeft een nieuwe iOS-app gelanceerd. Met nrc.nl staan alle webartikelen van het handelsblad in één app. Nrc.nl is vooral geschikt voor abonnees, dan heb je namelijk onbeperkte toegang tot alle content, in tegenstelling tot niet-abonnees, die slechts een aantal gratis artikelen kunnen lezen. Wel worden artikelen op fraaie wijze weergegeven.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu