De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 1 – 2019

Florence Peeters
6 januari 2019, 16:09
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 1 – 2019

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 1 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. Wie is de Mol?

Het is weer zover: Wie is de Mol? 2019 is gestart. Ook de officiële iOS-app is klaargestoomd voor het nieuwe seizoen, en heeft nu een ‘Nieuws’-onderdeel waarmee je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen rond het programma. Het idee van de app is dat je elke week, voordat de nieuwe aflevering begint, punten uitdeelt aan de kandidaten die je verdenkt als de mol.

Als die kandidaat naar huis moet, verlies je je inzet. Als al je verdachte kandidaten in het spel blijven, worden je punten verdubbeld. Maak een poule aan met vrienden en kijk wie de beste ‘molloot’ is. Als je app nog niet gedownload hebt, doe dat dan snel. De eerste aflevering is afgelopen zaterdagavond al geweest, dus tijd om je punten in te halen.

AVROTROS Wie is de Mol?

AVROTROS

Gratis via App Store

2. IkPas

Steeds meer mensen laten in het nieuwe jaar een maand lang de alcohol staan, en daarbij is de IkPas-app een handig steuntje in de rug. Op het hoofdscherm zie je de belangrijkste informatie: hoeveel dagen je al voltooid hebt.

Daarnaast kun je verschillende badges winnen om je te motiveren, zoals een badge voor het overleven van de nieuwjaarsborrel of dat je al 25 euro hebt bespaard. Verder vind je er recepten terug voor alcoholvrije drankjes, zie je hoeveel geld je al hebt bespaard en kun je altijd om hulp of motivatie vragen bij een IkPas Coach.

IkPas

Stichting Positieve Leefstijl

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

3. Twinfold

Twinfold is niet een gemiddelde puzzelgame, maar een bijzonder spel dat zich afspeelt in een roguelike puzzel. Het komt erop neer dat je het zo lang mogelijk moet weten vol te houden op het tableau. Hiervoor moet je andere blokken opeten, maar heb je ook te maken met vijanden.

Kies je ervoor om je eten gelijk te verorberen, of ze te laten vermenigvuldigen voor extra punten? De moeilijkheid zit in het feit dat het speelveld met jou meebeweegt, inclusief jouw personage, eten en vijanden.

Twinfold

Kenny Sun

€ 3,99 via App Store

4. Timepage

De start van het nieuwe jaar betekent ook dat het tijd is voor een nieuwe agenda. De fijne agenda-app Timepage is gemaakt door de mensen achter de populaire Moleskin-boekjes. Timepage is overzichtelijk en bevat allerlei slimme functies.

Zo worden kaarten en reistijden toegevoegd aan je afspraak en kun je snel zien wat het weer is op de plek waar je afgesproken hebt. Dankzij een heatmap en een logische tijdlijn weet je in een oogopslag welke dagen en momenten je druk bent.

Timepage by Moleskine Studio

Moleskine Srl

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen