De 6 leukste iOS-apps in de App Store week 1 – 2017

Wouter Nijsen
8 januari 2017, 16:12
3 min leestijd
De 6 leukste iOS-apps in de App Store week 1 – 2017

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten. Deze nieuwe apps, games en updates van bestaande apps mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 1 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps van week 1 op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Je merkt daar echter weinig van, omdat slechts een fractie ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone wel wat nieuwe apps kan gebruiken, dan ben je hier aan het goede adres.

Telegram Messenger

Telegram FZ-LLC

Gratis via App Store

Het is nu mogelijk om in Telegram een verzonden bericht weer te verwijderen, mogelijk nog voor de ander het gelezen heeft. Deze functie werkt zowel in 1-op-1-chats als in groepsgesprekken. Sinds afgelopen mei was het al mogelijk om recent gestuurde berichten in Telegram te bewerken. Door de mogelijkheid om ze te verwijderen zal elke hint van een verkeerd verzonden bericht verdwijnen.


De App Store staat vol met handige taken-apps, maar Time weet zich toch te onderscheiden. De app probeert je namelijk er echt toe te zetten om meer met je tijd te doen. Je zet een aantal todo’s op een rijtje, geeft aan hoeveel tijd je nodig hebt en vervolgens tikt de klok door totdat de tijd voorbij is. Time is voor 0,99 euro te downloaden.

AVROTROS Wie is de Mol?

AVROTROS

Gratis via App Store

Gisteren ging het nieuwe seizoen van Wie is de Mol van start, dus is het tijd om de iOS-app te installeren. Met de applicatie speel je op een leuke manier mee met de serie, door de strijd aan te gaan met je vrienden. Voordat een aflevering begint, deel je punten uit aan de kandidaten die je als mol verdenkt. Ook kun je een poule opzetten en vervolgens tegen je vrienden spelen.

Lifeline: Whiteout

3 Minute Games, Inc.

€ 3,49 via App Store

Wat als iemand contact met je opneemt en jij de enige bent die vanaf een afstand zijn of haar leven kan redden? De gameserie Lifeline speelt nu al een tijdje met dit concept. Via tekstberichtjes word je op de hoogte gehouden van het leven van iemand in nood en moet jij keuzes maken over wat hij of zij moet doen. In Lifeline: Whiteout, de gratis App van de Week, is dit een persoon die zonder geheugen wakker wordt op een bevroren meer.

Instagram

Instagram, Inc.

Gratis via App Store

Een update voor de Instagram iOS-app verbetert niet alleen de kwaliteit van iPhone 7– en iPhone 7 Plus-foto’s. Het laat je ook eindelijk een Live Foto direct uploaden. Deze geanimeerde foto’s die Apple met de iPhone 6S introduceerde, kunnen nu vanuit de Instagram-app overgezet worden naar een gif. De functie zorgt ervoor dat je een kiekje niet eerst in de Boomerang-app meer hoeft te openen om deze handmatig naar een gif om te zetten.

ANWB Wegenwacht Pechhulp app

ANWB

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

De ANWB Wegenwacht Pechhulp-app is deze week van een flinke update voorzien. Allereerst heeft de applicatie een vernieuwd design, waardoor hij flitsender en overzichtelijker uitziet. Heb je autopech, dan kun je dit direct via de app melden. Geef aan of je auto op of langs de snelweg staat, waarna je direct de Wegenwacht kunt bellen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu