De 10 leukste iOS-apps in de App Store van week 22 – 2016

Lars Paijmans
5 juni 2016, 15:57
3 min leestijd
De 10 leukste iOS-apps in de App Store van week 22 – 2016

iPhoned zet iedere zondag de leukste iOS-apps voor je op een rijtje. Ideaal als je niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er afgelopen week zijn verschenen. Lees verder en zorg dat je weer op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

In de App Store komen iedere week talloze nieuwe apps en updates uit, waarvan maar een klein deel daadwerkelijk de moeite waard zijn. iPhoned schept iedere zondag orde in de chaos en zet voor jou de beste nieuwe apps en belangrijkste app-updates voor je op een rijtje.

Messenger

Meta Platforms, Inc.

Gratis via App Store

Facebook Messenger kreeg deze week een leuke update, die een flinke collectie aan smileys toevoegt. Met de app kon je al langer allerlei soorten stickers naar je vrienden sturen, en met een aparte knop worden daar nu tientallen gezichtjes en figuurtjes aan toegevoegd. Katten, smileys, spookjes en poppetjes zitten er allemaal tussen. Gaan ze voor jou de emoji vervangen?

Wildfulness - Relax met Natuur

Wild Ventures

€ 3,49 via App Store

Wildfulness is een Nederlandse-app die alles op alles zet om jou tot rust te laten komen. Hier worden geanimeerde illlustraties voor gebruikt, in combinatie met geluiden die rechtstreeks uit de natuur komen. Zet een koptelefoon op, dim het licht in de kamer en wordt één met de natuur met Wildfulness.

ABN AMRO

ABN AMRO Bank N.V.

Gratis via App Store

De ABN Amro Mobiel Bankieren-app heeft voortaan geen e.dentifier meer nodig als je een iDeal-betaling uitvoert. Hiervoor moet je wel onder je daglimiet blijven, met het oog op de veiligheid. Een handige update waar gebruikers al lang om vragen, omdat je nu ook zonder het apparaatje snel een betaling uit kunt voeren met je iPhone.


Met Rivet kun je optredens uit de Blue Note Jazz Club in New York bekijken in 360 graden. Zo lijkt het net alsof je middenin een stijlvolle concertzaal staat, zeker als je een bijbehorende VR-bril hebt om de filmpjes mee te bekijken. Leuk voor jazzliefhebbers, of mensen die mogelijkheden van VR willen bekijken.

Walter - Your Smart Travel Compass

Travel Guide with Offline Maps B.V.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Op vakantie gaan was vroeger een groot avontuur, maar apps als Kaarten en Google Maps hebben het lastiger gemaakt om iets spontaan te ontdekken. Walter houdt het navigeren bewust een beetje vaag, zodat je wel de goede kant op gaat, maar nooit exact weet bij wat voor eettentje of bezienswaardigheid je terecht gaat komen.

slither.io

Lowtech Studios LLC

Gratis via App Store

De populairste iOS-game van het moment is er een stuk uitgebreider op geworden deze week. In Slither.io is het nog steeds aan jou om de grootste slang te maken, maar als je wilt oefenen kun je voortaan ook tegen de computer spelen. Daarnaast ondersteunt het spel nu gamecontrollers, zodat je andere wormenmakers te snel af kunt zijn.

Opdrachten

Apple

Gratis via App Store

Versie 1.5 van Workflow is de belangrijkste update van de app tot nu toe. Workflow ondersteunt nu onder meer de App Store en Apple Music afspeellijsten, zodat je hier ook Workflows voor aan kunt maken. Ook voegt de app een zoekbalk toe, zodat je sneller kunt vinden waar je naar op zoek was.

Charm for Twitter

Ben Ward

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Charm zal je favoriete Twitter-app niet vervangen, maar dat is ook niet de bedoeling. Met Charm kun je jouw favoriete tweets namelijk gemakkelijk verzamelen, zodat je ze op een later moment op je gemakje terug kunt vinden. Met een tijdlijn die continue doorscrollt kan zo’n logboek verrassend handig zijn, zo blijkt in de praktijk.

STACK Storage

TransIP BV

Gratis via App Store

In Stack kun je gemakkelijk al je gegevens opslaan, maar een beetje extra veiligheid om dit af te schermen kan natuurlijk geen kwaad. Heel fijn dus dat de app deze week af te schermen is met Touch ID, en je voortaan je mappen op naam en datum kunt sorteren.

Alto's Adventure

Snowman

€ 5,99 via App Store

De populaire iOS-game Alto’s Adventure heeft sinds lange tijd een grote update gekregen, die de gloednieuwe Zen Mode introduceert. In deze modus verzamel je geen punten, kun je niet afgaan en is er niets om je af te leiden. De nieuwe foto-modus laat je mooie screenshots maken, wat voor een schilderachtig mooie game als Alto’s Adventure geen overbodige luxe is.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu