3 leuke herfstwandeling apps

Roel van Hout
14 oktober 2013, 14:30
2 min leestijd
3 leuke herfstwandeling apps

Helaas: de zomer lijkt nu toch echt voorbij te zijn, maar gelukkig heeft ieder seizoen zijn voordelen. Daarom hierbij drie leuke herfstwandeling apps om de tijd mee door te komen!

Momenteel zul je dat echter tussen de buien door moeten doen. Vlak vóór de zomer stelden we al een overzicht op van de beste apps om een nat pak te voorkomen – dat kun je ook nu weer gebruiken om te timen. Mocht je een droog moment hebben uitgezocht, maak dan vooral gebruik van de volgende apps!

WandelZapp

Stefan Horn

Gratis via App Store

Voor de zomer is veel te zeggen, maar voor de herfst net zo goed: tijd om de wandelschoenen uit de kast te trekken! Met de WandelZapp app kun je gemakkelijk wandelingen plannen. De app bevat meer dan 500 routes in heel Nederland, te sorteren op lengte (kort of lang) en type (door de stad, door de bossen of door de duinen). Per wandeling krijg je gedetailleerde instructies over hoe te lopen. Je kunt één wandeling gratis maken; daarna betaal je per wandeling 1,79 euro. Liefhebbers kunnen ook kiezen voor een abonnement: voor 12,99 euro kun je onbeperkt wandelingen uitzoeken.

Voor de wat minder fanatieke wandelaars, maar liefhebbers van dagtrips, is er de Land van ANWB app. Daarin kun je heel handig zien wat er iedere dag in heel Nederland te doen is. Je kunt uitjes sorteren op locatie, prijs en duur. Hierdoor vind je altijd wel iets dat bij jou en in je schema past.

Lees verder na de advertentie.

Laat je je liever verrassen? Dat kan natuurlijk ook. Met de Buitenleven Pluk de Dag app krijg je iedere dag een leuke tip, een lekker recept of een interessant restaurant of adres voor een andersoortig uitje. Voor wie zijn of haar vakantie niet op voorhand helemaal wil invullen en houdt van spontane ingevingen, is deze app een uitkomst. Tips die je bevallen kun je ook aan vrienden toesturen.

Geen tijd om de herfstkleuren met eigen ogen te gaan bekijken? Geen nood, je kunt ze gelukkig ook op je iPhone krijgen. Dankzij de app ‘autumn’ fladderen de herfstblaadjes over je scherm. Je telefoon werkt daarbij als een snowglobe: door te schudden bewegen de blaadjes over het scherm. Toegegeven: het haalt het niet bij het ‘echie’, maar de geur van natte bladeren en kastanjes moet je er voor de vorm maar even bij denken.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's