Leuke scheurkalenders 2013 voor op je iPhone
Redactie

Een papieren versie van een scheurkalender is leuk, maar tegenwoordig kun je ook leuke scheurkalenders op je iPhone installeren. Voor 2013 zijn er verschillende digitale scheurkalenders beschikbaar, zoals van Fokke & Sukke en Peter’s Zeurkalender.

Fokke & Sukke Swipekalender 2013

De Fokke & Sukke Swipekalender 2013 kun je op je iPhone installeren voor een bedrag van 3,59 euro. Dan heb je het hele jaar door elke dag weer een grappige korte strip te lezen. De insteek is veelal gericht op de maatschappij en het dagelijkse leven met een kritische of humoristische insteek, waarbij de hoofdrollen voor de eend en kanarie zijn weggelegd. Overigens is terugbladeren mogelijk met deze scheurkalender. De cartoons van deze digitale versie zijn eerder verschenen in de papieren uitgave.

Peter’s Zeurkalender 2013

Met Peter’s Zeurkalender 2013 op je iPhone wacht je dagelijkse humor, waarbij vooral de ‘ellende’ van singles en oudere stelletjes in de stripverhaaltjes van Peter van Straaten aan bod komen. Net als de scheurkalender van Fokke & Sukke is Peter’s Zeurkalender een nieuwe applicatie, zodat de volle prijs van 4,49 euro ervoor moet worden betaald.

Wil je kennismaken met een nieuwe scheurkalender, dan kun je Plint 2013 installeren voor een bedrag van 5,49 euro.

De app Peter’s Zeurkalender laat je lachend het jaar doorkomen en biedt iPhone 5 ondersteuning.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.