Leuke iPhone kook applicaties voor de feestdagen

16 december 2012, 8:29
1 min leestijd
Leuke iPhone kook applicaties voor de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat de meeste mensen weer veel aandacht aan het bereiden van heerlijke gerechten besteden om tijdens de kerstdagen van te smullen. Daarbij kun je gebruikmaken van verschillende iPhone kook applicaties.

Lees verder na de advertentie.

Koken tijdens de feestdagen

Als je eens echt wilt uitpakken met het maken van heerlijke gerechten tijdens de feestdagen, is het handig om over inspiratie te beschikken. Of natuurlijk over recepten van gerechten met een duidelijke beschrijving van de te volgen stappen, zodat de maaltijd zeker zal slagen. Je kunt in de App Store verschillende kook applicaties installeren op je iPhone die je inspiratie en recepten kunnen geven om er op culinair niveau een onvergetelijke kerst van te maken. Zo heb je bijvoorbeeld de Appie app die je gewoon op je iPhone kunt installeren om op zoek te gaan naar de lekkerste recepten. Bovendien kun je de ingrediënten dan ook meteen via de app bestellen en thuis laten bezorgen. Een andere gratis app ter inspiratie is Jamie’s Recipes en de BBC Good Food app.

Het Fotokookboek

Wil je niet te lang in de keuken staan, maar wel heerlijke gerechten bereiden, dan kun je van de app het Fotokookboek gebruikmaken. Deze applicatie is niet gratis, maar biedt wel alle gelegenheid om op professionele wijze snel en simpel de kookkunsten onder de knie te krijgen. Bij elke stap worden er foto’s getoond en worden er simpele instructies gegeven. Verras je familie en vrienden met de heerlijkste gerechten zonder dat je in de stress raakt in de keuken.

De Nederlandse versie van Fotokookboek – Snel & Simpel is voor 3,59 euro te installeren op je iPhone. Een kleine investering die heel wat waard zal zijn als je de gerechten tijdens kerst presenteert.

Het Fotokookboek

ditter.projektagentur GmbH

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Het Fotokookboek
Het Fotokookboek
Het Fotokookboek
Het Fotokookboek
Het Fotokookboek

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu