Leuke Boetiekjes app ideaal voor shopliefhebbers met iPhone

Redactie
21 februari 2013, 7:29
1 min leestijd
Leuke Boetiekjes app ideaal voor shopliefhebbers met iPhone

Als je van winkelen houdt en niet altijd alleen maar op zoek bent naar de grote en bekende modewinkels, dan is de Leuke Boetiekjes app zeker een aanrader om op je iPhone te installeren.

Leuke boetiekjes in het hele land

app-leuke-boetiekjesDe app Leuke Boetiekjes laat je overal waar je ook wilt gaan winkelen in Nederland een overzicht zien met de leukste boetiekjes. Dus of je nu in Amsterdam, Groningen of Maastricht gaat shoppen, je kunt altijd originele en unieke winkels vinden met de iPhone in je hand. Zo kun je ook een keer kleding aanschaffen, waar niet iedereen al in lijkt te lopen. Om je te helpen een leuke winkel van je gading te vinden, kun je van de verschillende categorieën in de app gebruikmaken.

Categorieën voor verschillende stijlen

De app Leuke Boetiekjes biedt verschillende categorieën, waar winkels in uiteenlopende stijlen te vinden zijn. Zo kun je via het tabblad Modestijlen een keuze maken uit de categorieën, Romantic, Eco, Pure, Comfort, Sophisticated en Urban. Meer informatie over de merken en stijlen vind je via de infoknop. Als je een stijl geselecteerd hebt, dan kun je het complete aanbod van winkels in de plaats van je voorkeur of andere plaatsen te zien krijgen. Via het tabblad Boetiekjes zie je op de kaart meteen waar je in de omgeving moet zijn.

Lees verder na de advertentie.

De app Leuke Boetiekjes is gratis te installeren op je iPhone.

Leuke Boetiekjes

LeukeBoetiekjes B.V.

Gratis via App Store
Leuke Boetiekjes
Leuke Boetiekjes
Leuke Boetiekjes
Leuke Boetiekjes

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's