Prachtige platformgame Leo’s Fortune vanaf nu te downloaden in de App Store
Gijs Ettes

In Leo’s Fortune bestuur je de kleine besnorde Leopold wiens goud is gestolen. In de platformgame volg je een spoor van goudstukken in de zoektocht naar de dief.

Leo’s Fortune wekt vanaf het moment dat je de game start indruk met prachtige muziek en fantasierijke levels die realistisch ogen en dankzij de vele kleuren van het beeld af spatten. Door met je linkerduim over het beeld te vegen, bestuur je Leopold en door met je rechterduim naar boven te swipen, zet het poppetje uit. Op die manier kun je als het ware springen en vliegen om hoger gelegen platforms met goudstukjes te bereiken. Je kunt daarnaast voor een traditionele pijltjesbesturing kiezen als je dat gemakkelijker vindt.

Onderweg is het de bedoeling om simpele puzzels in de omgeving op te lossen en diepe dalen en vlijmscherpe stekels te ontwijken. Met korte en grappige kreetjes becommentarieert Leopold de actie, terwijl je soepel door de 24 afwisselende levels heen vliegt.

Leo’s Fortune downloaden

Met 4,49 euro is Leo’s Fortune een relatief dure mobiele game, maar je merkt uit alles dat de Zweedse ontwikkelaars er veel tijd en liefde in hebben gestoken. De menu’s zitten strak in elkaar, de gameplay loopt vloeiend en de omgevingspuzzels zijn de moeite waard. De game vereist iOS 7 of nieuwer en circa 100MB aan vrije opslagruimte.

Leo's Fortune

1337 & Senri LLC

9 (83 reviews)
€ 5,49 via App Store

Leo's Fortune
Leo's Fortune
Leo's Fortune
Leo's Fortune
Leo's Fortune
Leo's Fortune
Leo's Fortune
Leo's Fortune
Leo's Fortune
Leo's Fortune

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.