Lente brengt update app ‘Pollennieuws’

Redactie
16 mei 2011, 9:46
1 min leestijd
Lente brengt update app ‘Pollennieuws’

Een tijdje geleden schreven we een review van de app Pollennieuws. Deze iPhone-app wil mensen in staat stellen om pollenplanten die hooikoortsklachten veroorzaken te leren herkennen en te mijden als ze bloeien. Sinds enkele dagen is er een nieuwe update 3.0 van verschenen met niet enkel een verlaging van de prijs, maar ook nieuwe functies zoals het plaatsen van meldingen over hooikoortsklachten en een handige pollenkalender.

Lees verder na de advertentie.

Met de lente krijgen veel mensen last van rondvliegende pollen. Dit brengt vaak onaangename lichaamsreacties met zich mee. De app van Pollennieuws tracht de verwachtingen omtrent de concentratie pollen in de lucht in kaart te brengen. Ideaal om even te bekijken voordat u gaat sporten, recreëren of wandelen in de buitenlucht.

Onlangs brachten ze bovendien een nieuwe versie 3.0 uit. Deze brengt enkele veranderingen met zich mee. Niet alleen daalt de prijs van 2,39 naar 1,59 euro, echter kan je nu ook meldingen van hooikoortsklachten vastleggen in een eigen logboekje zodoende deze te vergelijken met andere uit uw regio of in heel Nederland. In de Pollenkalender wordt dan weer de bloeiperiode van de belangrijkste bomen, struiken, grassen en kruiden weergegeven.

Pollennieuws

World of Warmth

€ 2,29 via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's