LekkerInDeBuurt: Overzichtelijk restaurants in de buurt zoeken
Redactie

Iedereen vraagt zich wel eens af waar hij of zij moet gaan eten in een vreemde stad. Voor het iPhone-tijdperk stapte iedereen op hoop van zegen een restaurant binnen, maar nu kan je natuurlijk in je auto al bekijken of het restaurant waar je voor staat goed is. Een overzichtelijke applicatie waarmee je dit kan doen is LekkerInDeBuurt. Deze applicatie weergeeft in Nederland en België precies de restaurants die om je heen liggen.

Kwaliteiten van de restaurants

Als je de gratis applicatie hebt gedownload kan je meteen beginnen. Na het opstarten kan je op ‘kaart’ klikken om alle restaurants in de buurt te zien. Als je op een restaurant klikt zie je meteen de naam en het aantal kwaliteitssterren.

Als je op het pijltje achter de naam klikt krijg je meer informatie over het restaurant te zien. Je kan bijvoorbeeld direct vanuit de applicatie een belletje plegen om een reservering te maken, de website bezoeken of het restaurant archiveren als ‘favoriet’. Dit is dus erg gemakkelijk tijdens bijvoorbeeld een vakantie in eigen land.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.