Lekker Amsterdam, de beste restaurants in Amsterdam

Redactie
5 juli 2012, 17:35
1 min leestijd
Lekker Amsterdam, de beste restaurants in Amsterdam

Johannes van Dam is een bekende recensent van het Parool, al jaren bespreekt hij diverse restaurants in desbetreffende krant. De beste restaurants zijn samengevoegd in de gids ‘Lekker Amsterdam’ en daar is sinds kort ook een iPhone applicatie van uitgekomen met dezelfde naam. In deze app kan je dus de beste 275 restaurants in Amsterdam vinden op je iPhone.

Wat eten we vanavond

Aangezien er in Amsterdam ontelbaar veel restaurants zijn is het best veel werk om zelf een leuk restaurantje voor een avond te vinden, je hebt het risico dat je bij een slechte zaak komt en de avond is verpest. Met de app kan je heel specifiek aangeven wat je wensen zijn op het gebied van eten, je kan de keuken selecteren, de prijsklasse, of er een terras is en niet geheel onbelangrijk de locatie. Zo kan je eigenlijk lekkere restaurants in Amsterdam gaan ontdekken en niet het risico lopen op een vieze maaltijd, enkel restaurant die beoordeeld zijn met een 9 of hoger krijgen een plaatsje in de applicatie.
Niet alleen voor het avondeten kan je de app trouwens gebruiken, ook voor een lekkere lunch kan Lekker Amsterdam je goed op weg helpen.

 
lekker amsterdam
De app kost 2,39 EUR, maar is zeker zijn geld waard. Woon je, of kom je vaak in Amsterdam, dan is de app erg aan te raden.

[app 531750015]

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's