Lekar: Een spel van IKEA

Redactie
6 juli 2010, 17:01
1 min leestijd
Lekar: Een spel van IKEA

IKEA heeft zojuist een applicatie in de App Store geplaatst. Deze applicatie bevat kleine spelletjes die ouder en kind verbinden. De applicatie bevat meerdere kleine spelletjes die iedereen op dit moment al kent. Je kan bijvoorbeeld stoelendans doen met deze applicatie. De muziek wordt vanzelf uitgezet door de applicatie. Iedereen kan dus meedoen, want niemand hoeft op de muziek te letten.

Hints

Met de applicatie kan je ook hints spelen. Dit spel heet ‘CHARADES’ in deze applicatie. Bij het opstarten van het spel krijg je een plaatje te zien. Dit plaatje moet je uitbeelden. Als het plaatje verdwijnt uit het beeld, kan je de iPhone aan iemand anders geven. Deze persoon moet op basis van jouw gebaren het juiste antwoord op het scherm aantikken.

Simpel, maar doeltreffend

De applicatie is erg simpel en kinderlijk. Dit maakt niet uit, want de applicatie is gemaakt voor kinderen. De speelse lettertypes en afbeeldingen zijn erg aantrekkelijk voor kinderen.. Het is alleen erg jammer dat de teksten in het Engels geschreven zijn, want dit is natuurlijk erg lastig te begrijpen voor Nederlandse kinderen.

Lees verder na de advertentie.

Spotlights: Ikea, Simpel

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's