LEGO Star Wars: The Complete Saga gratis te downloaden voor de iPhone

Gijs Ettes
12 december 2013, 11:56
1 min leestijd
LEGO Star Wars: The Complete Saga gratis te downloaden voor de iPhone

Het is een mooie game-dag voor iPhone- en iPad-bezitters, want na GTA San Andreas is nu ook LEGO Star Wars: The Complete Saga te downloaden in de App Store.

LEGO Star Wars maar deels gratis

LEGO Star WarsLEGO Star Wars: The Complete Saga is weliswaar gratis te downloaden in de App Store, maar bevat – je voelt hem al aankomen – in-app aankopen. Dit betekent dat je de eerste episode in de saga gratis kunt spelen, maar moet betalen voor de overige delen in de reeks. Dit doe je vanuit de centrale hub in de game (de Mos Eisley Cantina), waar je ook kunt schakelen tussen de verschillende episodes.

Episode 1 The Phantom Menace volgt de gebeurtenissen in de film, maar kenmerkt zich door de geinige humor van LEGO en de vele personages – waaronder Qui-Gon Jinn en Obi-Wan Kenobi – waartussen je wisselt om bepaalde opdrachten uit te voeren. De besturing verloopt door op het scherm te tikken, maar je kunt ook kiezen voor de klassieke virtuele joystick in combinatie met een aantal actieknoppen aan de rechter zijkant.

Verzamelwoede

LEGO Star WarsDe nadruk bij LEGO Star Wars: The Complete Saga ligt op het verzamelen van muntjes, het hakken met je lichtzwaard en het oplossen van simpele omgevingspuzzels.

Lees verder na de advertentie.

De gameplay is dan ook niet bepaald diepgaand, maar voor even tussendoor is deze LEGO-game best te pruimen. Het eerste deel is als gezegd gratis; voor elke aanvullende episode betaal je 2,69 euro. De complete bundel met alle delen kost 13,99 euro.

LEGO® Star Wars™: TCS

Warner Bros.

Gratis via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's