Leg trends vast en deel deze met de iCoolhunt app op je iPhone
Redactie

De leuke iCoolhunt app stelt je in de gelegenheid om samen met andere trendspotters de nieuwste trends te ontdekken. Leg de ontdekking vast door er een foto met je iPhone mee te maken en deel deze met de rest van de trendjagers community.

Trendjagers over de hele wereld

icoool-appAls je de iCoolhunt op je iPhone hebt geïnstalleerd en je deel uit wilt maken van de trendjagers community dan moet je een account hebben. Dat kan onder meer via je account van Twitter of Facebook. Daarna kun je overal waar je een hip nieuw item of trend ontdekt er een foto van maken en deze delen. Jij kunt gevolgd worden, maar je hebt natuurlijk zelf ook de gelegenheid om je eigen favoriete trendspotters via de app iCoolhunt te volgen.

Hot or not?

Je foto kan beoordeeld worden net als dat jij de mogelijkheid hebt om te bepalen of de op de foto vastgelegde trend van een ander hot or not is. Je kunt stemmen, maar mag ook commentaar geven op de foto. Als je denkt een echte trend te hebben gevonden, dan kun je via iCoolhunt je ontdekking presenteren via de Trendbox.

Heb jij een neusje voor trends? Download dan de iCoolhunt app gratis op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.