Leg keuzes voor aan anderen met de Rank Your Pic app op je iPhone
Redactie

De Rank Your Pic applicatie voor op je iPhone laat andere personen meebeslissen over de keuze waar jij voor staat. Je maakt twee foto’s van de keuzemogelijkheden en gebruikers uit het sociaal netwerk kunnen hun voorkeur laten weten.

Rank Your Pic

rank-your-picDe Rank Your Pic app laat je vrij in de keuzemogelijkheden die je wilt voorleggen aan andere gebruikers. Je kunt bijvoorbeeld twijfelen tussen twee jurkjes om aan te doen naar een feest en deze vraag voorleggen. Maar je kunt net zo goed twijfelen over wat je vanavond moet gaan eten en of je bijvoorbeeld pizza of Chinees moet bestellen. Het enige wat je hoeft te doen is twee foto’s te uploaden en de andere gebruikers uit het sociale netwerk hoeven alleen maar op een van de foto’s te klikken. Als je ergens over twijfelt, dan maak je gewoon twee foto’s en laat je andere mensen meebeslissen.

Delen via Facebook en Twitter

Je hebt de mogelijkheid om de keuzes waar je voor staat direct te delen via Twitter en Facebook, maar kunt deze ook via e-mail delen. Uiteraard kun je als gebruiker van het sociale netwerk zelf ook anderen helpen om een keuze te maken.

De app Rank Your Pic is gratis beschikbaar voor de iPhone.

Rank Your Pic

Jeroen Nieuwenhuisen

0,0 (0 reviews)
Gratis via App Store
Rank Your Pic
Rank Your Pic
Rank Your Pic
Rank Your Pic
Rank Your Pic

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.