Leg je bewegingen vast op de iPhone met de ActiefMET app
Redactie

De ActiefMET applicatie is een makkelijke manier om al je bewegingen te loggen op je iPhone. Of je nu in de tuin aan het werk gaat of de marathon gaat lopen, alle bewegingen worden geregistreerd op tijd en intensiteit.

Logboek voor bewegingen

Je kunt op de website Actiefmet.nl een account aanmaken, waarmee de app synchroniseert. Het logboek voor bewegingen houdt niet alleen de tijd en intensiteit bij. Deze aspecten worden namelijk gecombineerd met afstand en snelheid. Je bewegingen worden als het ware omgerekend naar METpunten. Dat is een maatstaf voor intensiteit. Je kunt een marathon lopen qua intensiteit natuurlijk niet vergelijken met een paar uur winkelen.

Verander je levensstijl

De app is bijzonder geschikt in combinatie met het logboek op de website van Actiefmet.nl. Zeker als je van plan bent om een gezonde levensstijl aan te nemen. Als je wilt, heb je zelfs de mogelijkheid om begeleiding te krijgen van een persoonlijke trainer. Deze zal meekijken en advies kunnen geven. Maar je kunt de app ook gewoon voor jezelf gebruiken zonder hulp van buitenaf. Met een beetje discipline en wat meer sportieve inspanningen zie je snel resultaat.

De app ActiefMET is gratis te downloaden op je iPhone.

ActiefMET (AppStore Link) ActiefMET
Ontwikkelaar: Podium
Beoordeling: 4+
Prijs: Free Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.