Leer gratis een taal met de Duolingo app op je iPhone
Redactie

De Duolingo app is net uitgekomen en ideaal om op je iPhone te hebben als je plannen hebt om een andere taal te leren. Met de Duolingo app is het mogelijk om gratis Spaans, Duits, Portugees of Frans te leren.

Gratis taal leren

De leerstof van de Duolingo app wordt in het Engels aangeboden, maar als je dat een beetje onder de knie hebt, kun je eenvoudig een nieuwe taal aanleren. De lesstof begint echt bij de basis, zodat je meteen een stevige ondergrond hebt om verder te komen. Via de basisonderwerpen kun je verder komen bij verschillende onderwerpen, zoals eten, dieren en zinnen. Na een paar hoofdstukken geleerd te hebben, moet je eerst een toets afleggen om met de volgende onderwerpen aan de slag te kunnen. Elk niveau wordt ontgrendeld als je daarvoor voldoende punten hebt behaald.

Test Out

Er zijn natuurlijk altijd snelle leerlingen bij of mensen die al wat basiskennis hebben van een taal. In dat geval heb je bij Duolingo app de mogelijkheid om voor een Test Out te kiezen, zodat je eerder met het onderwerp klaar bent en direct een toets kunt maken. Het leren begrijpen van een taal en het leren hoe zinnen in het Spaans, Portugees, Frans of Duits worden opgebouwd staat centraal in de app.

Wil je Spaans, Portugees, Frans of Duits leren, dan is het zeker aan te raden om de nieuwe app Duolingo op je iPhone te installeren.

Duolingo

Duolingo

10 (12 reviews)
Gratis via App Store
Duolingo
Duolingo
Duolingo
Duolingo
Duolingo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.