Lean: verwijder Live Foto’s en maak opslagruimte vrij
Lean - Clean up your Live Photos

Lean - Clean up your Live Photos

€ 2,29

Onze score

7,5

Heb je een iPhone 6S en maak je veel Live Foto’s, dan is de nieuwe iOS-app Lean het downloaden waard. Met deze app maak je opslagruimte vrij door de bewegende foto’s om te zetten naar normale foto’s.

Gemakkelijk opslagruimte vrijmaken

LeanEen geinige vernieuwing van de iPhone 6S (Plus) is de mogelijkheid om Live Foto’s te maken. Met Live Foto’s worden de anderhalve seconden voor en na het maken van een foto vastgelegd, wat resulteert in levendige en bewegende foto. Er is echter een probleem: Live Foto’s nemen tot wel twee keer zoveel opslagruimte in beslag dan een normale foto die wordt gemaakt met de 12 megapixel-camera. Heb je het 16GB-model van de iPhone 6S, dan raakt het toestel al gauw vol.

Hoewel je te allen tijde kunt schakelen tussen een Live Foto’s en een normaal kiekje, wordt hierbij niets verwijderd. Dit is waar de nieuwe iOS-app Lean je mee helpt. Wanneer je Lean opent, zie je een simpel menu waar je Live Foto’s in een galerij worden getoond. Hier kun je ze selecteren en vervolgens omzetten. Tof is dat de app ook toont hoeveel opslagruimte je precies hebt vrijgemaakt.

Lean voor iOS downloaden

Ben je dus een eigenaar van de iPhone 6S, dan is Lean een simpele manier om snel opslagruimte mee vrij te maken. De applicatie is via onderstaande link gratis te downloaden, weegt 2MB en vereist iOS 9 of nieuwer voor de installatie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Lean - Clean up your Live Photos

Tiny Whale Pte. Ltd.

3 (15 reviews)
€ 2,29 via App Store
Lean - Clean up your Live Photos
Lean - Clean up your Live Photos
Lean - Clean up your Live Photos
Lean - Clean up your Live Photos

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.