Layar staat in de App Store

De applicatie Layar staat sinds gisteren in de App Store. Met de applicatie Layar kan je augmented reality gebruiken om allerlei zaken op te zoeken. Je kan in deze gratis applicatie heel veel plug-ins gebruiken, zoals bijvoorbeeld die van wikipedia en die van Funda. Regelmatig zullen de ontwikkelaars van Layar nieuwe plug-ins toelaten.

Met de plug-in van Funda kan je bijvoorbeeld huizen zoeken die te koop staan. Door middel van je camera heen en weer te bewegen zie je alle huizen die te koop staan verschijnen. Als je meer informatie over een huis wilt bekijken kan je op het rondje tikken. De prijs, foto’s en informatie zal meteen verschijnen binnen de applicatie.

Layar is alleen te downloaden als je een iPhone 3GS hebt. Dit is zo omdat je voor augmented reality een digitaal kompas nodig hebt. Als je een iPhone 3GS hebt met een geactiveerd kompas kan je de applicatie gratis downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.