Launch Center Pro 2.0 uitgebracht
Roel van Hout

Launch Center Pro 2.0 maakt de snelkoppelingen-app helemaal klaar voor iOS 7.

Met Launch Center Pro 2.0 kun je, net als in de eerste versie, snelkoppelingen naar populaire apps overzichtelijk in een raster zetten, en op die manier snel bij je favoriete applicaties komen.

launch center proNu kun je die specifieke apps natuurlijk ook op je homescreen bij elkaar zetten, maar Launch Center Pro 2.0 kan gelukkig meer: je kunt ook favoriete acties bínnen je apps toevoegen aan de app. Stel dat je iemand om wat voor reden dan ook vaker moet mailen dan anderen, dan kun je deze contactpersoon en actie ook als snelkoppeling in Launch Center zetten.

Launch Center Pro 2.0 doet IFTTT na

Naast de uiterlijke make-over, heeft Launch Center Pro 2.0 ook nog een functionele toevoeging gekregen dankzij de update: je kunt nu snelkoppelingen die door anderen zijn bedacht, toevoegen. Het doet denken aan de IFTTT app, waarbij je andermans ‘recepten’ ook kon doorbladeren en desgewenst kon importeren.

Bij een gebrek aan inspiratie kun je dus altijd nog kijken hoe anderen Launch Center Pro 2.0 inzetten om tijd te besparen! De app heeft een fiks prijskaartje – 4,49 euro – maar kan, als je ‘m goed en dagelijks gebruikt, dat geld zeker waard zijn!

Launch Center Pro

Contrast

9,0 (3 reviews)
€5,49 via App Store

Launch Center Pro
Launch Center Pro
Launch Center Pro
Launch Center Pro
Launch Center Pro

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.