Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Landed is reis-app voor zorgeloos onvoorbereid reizen

Thomas Haenen
6 juli 2016, 13:42
2 min leestijd
Landed is reis-app voor zorgeloos onvoorbereid reizen
Landed - Arrivals Made Easy

Landed - Arrivals Made Easy

Gratis

Reviewscore

7

Landed is een iPhone-app voor de reiziger die graag ongeplande vakanties neemt. Stap uit het vliegtuig en deze applicatie vertelt je alles wat je moet weten over je vakantiebestemming.

Lees verder na de advertentie.

Landed downloaden voor verrassingsreizen

Open Landed op het vliegveld van je vakantiebestemming en de app vertelt je direct alle relevante informatie. Niet alleen de huidige wisselkoers, maar ook hoe je makkelijkste van het vliegveld naar het centrum van de stad reist.

Wil je bereikbaar zijn op vakantie, dan kun je de app raadplegen voor een overzicht van de goedkoopste prepaid providers. Tot slot worden er enkele nuttige zinnen getoond zodat je in je vakantieland jezelf kunt voorstellen of de weg kunt vragen.

Voor reizigers die wel heel onvoorbereid zijn is er zelfs de mogelijkheid om vanuit de app last-minute hotels te boeken. In sommige steden kun je links naar taxidiensten of Uber terug vinden om je direct naar dat hotel te brengen.

Zo is Landed ook ideaal voor verrassingsreizen die de laatste jaren in opkomst zijn in Nederland. Bij dergelijke reizen regelt een reisbureau alle aspecten van je vakantie en weet je pas op het vliegveld waar je heen gaat. Met deze app kom je op je bestemming niet meer voor verrassingen te staan.

Van de makers van Walter

Bij Triposo, de ontwikkelaars van Landed, zijn ze sowieso wel fan van avontuurlijke reizigers. Het Nederlandse team bracht eerder dit jaar al Walter uit. Die iPhone-app toont je interessante plekken in de buurt op een gekleurd kompas.

Walter vertelt je hoeveel plekken om te eten en drinken en andere bezienswaardigheden in de buurt zijn, maar niet de naam van het adres of wat je er precies kunt verwachten. Zo kun je op vakantie een stuk makkelijker nieuwe locaties ontdekken. Het is daarmee een prima aanvulling op Landed: die app vertelt je wat je op het vliegveld moet doen, waarna Walter het over kan nemen.

Landed - Arrivals Made Easy

Travel Guide with Offline Maps B.V.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu