Placeholder
Wouter Nijsen

De tweede gratis app ter promotie van de Apple Store-app is verschenen: Landcam. Met deze app kun je allerlei filters en lettertypen aan foto’s toevoegen.

De Apple Store-app staat niet standaard geïnstalleerd als je een nieuwe iPhone koopt. Veel mensen zijn daardoor niet op de hoogte van het bestaan van de app. Apple-ceo Tim Cook hoopt de Apple Store-app breder bekend te maken door gratis content via de app aan te gaan bieden. iPhone-app Landcam is daar het tweede voorbeeld van.

Landcam laat je foto’s mooier maken

In Landcam krijg je de mogelijkheid om meer dan 30 filters, meer dan 35 lettertypes en een rits mooie effecten aan je foto’s toe te voegen. De gratis download is vooral bedoeld om Apple Store-medewerkers nieuwe iPhone-gebruikers meteen de kans te geven om een leuke app uit de App Store te demonstreren, maar als al bestaande gebruiker van een iPhone kun je dus ook van de fijne actie profiteren.

Je vindt Landcam in het tabblad ‘Stores’ van de Appl Store-app. Daar staat de knop ‘Een zomer in foto’s. Als je daar even rondkijkt, vind je al snel de link naar de gratis Landcam-download in de App Store. Landcam kost je normaal 99 eurocent. Let op: je hebt tot 6 oktober om van deze actie te profiteren.

Enhance - Stock Photo Editor

Hootsuite Media Inc.

9,0 (2 reviews)
Gratis via App Store
Enhance - Stock Photo Editor
Enhance - Stock Photo Editor
Enhance - Stock Photo Editor
Enhance - Stock Photo Editor
Enhance - Stock Photo Editor

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.