Laatste deel The Walking Dead voor iPhone nu te spelen
Redactie

Het vijfde en laatste deel van de game The Walking Dead kun je vanaf nu spelen op je iPhone. Het spel sluit aan op het vierde deel van de game, waarin mensen moeten zien te overleven in een wereld vol zombies.

Stripserie en televisieserie

De game The Walking Dead is gebaseerd op de oorspronkelijke stripserie en tegenwoordig is er zelfs een complete televisieserie over de zombiewereld te volgen. In de game beleef je als speler de avonturen van de mensen die de zombies tot nu toe in de zombiewereld hebben overleefd. Zo volg je de man Lee die naar de gevangenis op weg is en beland je midden in een uitbraak van een zombieplaag. Lee weet na een crash met de auto te ontspannen en redt ondertussen ook nog het achtjarig kind Clementine, die vervolgens door hem onder zijn hoede wordt genomen. Dat is de basis van het complete spel dat in delen is uitgebracht en in elk deel is het de bedoeling om ervoor te zorgen dat Lee en Clementine de zombies overleven.

Keuzes maken

Het spel The Walking Dead zal niet voor iedereen die het speelt hetzelfde verlopen. Dat komt namelijk doordat je als speler keuzes moet maken om Lee en Clementine uit handen van de zombies te houden. De keuze die jij als speler maakt is dan ook bepalend voor de rest van het verhaal.

De game The Walking Dead is geschikt vanaf iPhone 4 en verkrijgbaar voor 4,49 euro.

Walking Dead: The Game

Telltale Inc

7,0 (32 reviews)
Gratis via App Store
Walking Dead: The Game
Walking Dead: The Game
Walking Dead: The Game
Walking Dead: The Game
Walking Dead: The Game

  • Spotlights:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.