Laat met iPhone applicaties zien hoe rijk je bent

Redactie
22 oktober 2009, 20:03
1 min leestijd
Laat met iPhone applicaties zien hoe rijk je bent

Toen de App Store nog maar net open was, was er een applicatie met de naam ‘I Am Rich’ te koop. Deze applicatie kostte $999,99. Voor dit geld kreeg je geen uitgebreide applicatie, maar juist een applicatie die alleen een afbeelding vertoonde. Apple heeft na een aantal klachten de applicatie verwijderd uit de App Store. Tegenwoordig zijn er nog steeds van dit soort applicaties. Deze applicaties geven precies aan waar jij staat op financieel gebied.

You Are Rich

De applicatie ‘You Are Rich’ is bijna gelijk aan de applicatie ‘I Am Rich’. Nadat je de applicatie gekocht hebt kan je er vrij weinig mee. Als je de applicatie opstart hoor je een geluidje en zie je een soort edelsteen. De applicatie kost je 79,99.  Door deze prijs is ‘You Are Rich’ dus een status-applicatie op je iPhone.

I’m broke!

Recht tegenover ‘I Am Rich’ en ‘You Are Rich’ staat de applicatie ‘I’m Broke!’. Deze applicatie kost helemaal niets, en heeft veel meer functies dan bovenstaande applicaties. Als je de applicatie opstart krijg je de inhoud van een portemonnee te zien van iemand die blut is. In de portemonnee zitten verschillende lege bankpasjes, frutsels en snoepjes. Deze onderdelen kan je allemaal bewegen met je vinger. Als je goed zoekt zal je ook nog een zak met Skittles kunnen leeggooien.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's