Laat je kind veilig met een telefoon spelen met iPlayPhone

Een iPhone bezitter met kinderen geeft zijn/haar kind wel eens de iPhone om mee te spelen, want wat is er nou cooler dan papa’s of mama’s iPhone? Bij kleine kinderen, die uiteraard óók met de iPhone willen spelen, is het wat riskanter om je iPhone af te geven. Maar is je kind onder de 2, dan is de applicatie iPlayPhone wel eens handig.

Geluidjes

De meeste kleine kinderen willen je iPhone niet voor dat coole schietspelletje en om mails te checken, de geluiden die af en toe uit het ding komen zijn natuurlijk het tofste!
Het gevaar hierbij is, is dat de kids wel eens per ongeluk iemand kunnen bellen. Als het een buitenlands nummer is kan je zo onbedoeld boven je bundel uit komen!

iPlayPhone

Met iPlayPhone verschijnt er ook een scherm in beeld met de beltoetsen. Uit elke toets komt er een geluidje, precies wat de kinderen willen. In de applicatie kan niet gebeld worden, dus dat zit wel snor.
Maar wat als er op de homeknop gedrukt wordt…..

iplayphone

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.