Krijg duizenden Retina wallpapers gratis met Retina Wallpapers

Redactie
9 augustus 2010, 19:06
1 min leestijd
Krijg duizenden Retina wallpapers gratis met Retina Wallpapers

Sinds een aantal dagen staat er een nieuwe wallpaper applicatie in de App Store. We zien wel vaker zulke apps maar dit is een vrij bijzondere. Dit is één van de eerste applicaties die specifiek gericht zijn op wallpapers voor het Retina Display van de iPhone 4. De iPhone 4 heeft één van de betere en scherpere schermen ter wereld op een mobiele telefoon en high-quality wallpapers zijn dan natuurlijk wel een must-have.

Retina Wallpapers beschikt over meer dan 10.000 wallpapers waar elke dag nieuwe wallpapers aan toegevoegd worden. De applicatie is makkelijk te bedienen en heeft een erg mooie UI. Klik als je een mooie hebt gevonden rechtsonder op de diskette. Stel hem dan in door naar Instellingen > Achtergrond > Klik op de twee plaatjes > Filmrol te gaan. Als je dan op de wallpaper klikt en op ‘Stel in’ drukt dan kan je kiezen of je hem op het toegangsscherm, het beginscherm of op beide wilt.

De applicatie werkt ook op alle andere iPhone’s en iPod Touches maar op die toestellen zal je niet de hoge resolutie bereiken die je op de iPhone 4 krijgt.

超高清壁纸-热门动态壁纸主题锁屏墙纸精选

Yin Yu

Gratis via App Store

Lees verder na de advertentie.

Categorie: Lifestyle
Spotlights: App Store, Retina

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's