Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Krapps.com, de slechtste applicaties ooit

Redactie
4 februari 2009, 16:00
1 min leestijd
Krapps.com, de slechtste applicaties ooit

Normaal gesproken laten we slechte iPhone applicaties links liggen als we iets willen gaan reviewen, op enkele uitzonderingen na. De beheerders van de site krapps.com hebben echter geen problemen met het reviewen van dit soort applicaties, en ze doen het nog leuk ook.

 Op deze site is staan de stomste, slechtste en nuttelooste applicaties beschreven. Zo hebben ze gisteren een review geschreven over de applicatie iPee. Met deze applicatie kunnen mensen die moeite hebben om hun behoefte te doen op een openbare wc een geluid van bijvoorbeeld een waterval afspelen. Voor deze ‘grap’ moet je wel even 1,59 neerleggen.

Lees verder na de advertentie.

De site schrijft dit soort reviews op een hele grappige manier. Dit doen ze door heel veel voorbeelden van gebruik te geven, of bijvoorbeeld sarcasme. Soms schrijven ze een review zo sarcastisch dat het net lijkt alsof ze het echt een goede applicatie vinden, wat dan natuurlijk niet zo is. 

Soms, heel soms, reviewen ze ook goede applicaties. Deze reviews kan je herkennen en een 100% anti-krapps certified-stempel. Zo weet je in ieder geval dat ze het menen.

Neem vooral eens een kijkje op krapps.com. Ik blijf ze zeker volgen, jullie ook?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu