KPN lanceert ‘KPN MB Meter’

KPN heeft begin deze week de applicatie ‘KPN MB Meter’ in de App Store gezet. Met deze applicatie kan iedere iPhone-gebruiker bijhouden hoeveel MB hij of zij aan data heeft verbruikt. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen WiFi- en mobieldataverkeer. Dit is dus een slimme applicatie in deze tijden, want steeds meer abonnementen hebben tegenwoordig weer een datalimiet.

Meldingen

Je kan in de applicatie zelf dag- en maandlimieten invoeren. Als je deze limieten hebt bereikt, zal de applicatie je een push-berichtje sturen. Hierdoor weet je dus precies wanneer je over je datalimiet heen gaat.

Kleine verschillen

De applicatie werkt niet helemaal nauwkeurig. Er kunnen hele kleine verschillen in het gemeten en het werkelijk aantal verbruikte MB’s zijn. Het is dus verstandig om je dag- en maandlimiet iets lager in te stellen dan dat het in werkelijkheid is als je niet voor verrassingen wilt komen te staan.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.