KPN Goal Alert: bekijk gratis Eredivisiegoals van je favoriete teams
Gijs Ettes

Sinds vandaag is de app KPN Goal Alert, waarmee je gratis Eredivisiegoals van je favoriete team kunt bekijken, beschikbaar in de App Store en Google Play.

Goal Alert alleen voor KPN-klanten

KPN Goal AlertMet Goal Alert op je iPhone krijg je telkens een pushbericht als jou favoriete team een goal heeft gemaakt. Vervolgens kun je de app openen om het doelpunt te bekijken. Voorwaarde is wel dat je klant van KPN bent; gebruik je op je smartphone of tablet geen of een andere simkaart, dan kun je geen goals bekijken. Ook is het mogelijk om de goals van maximaal twee teams te zien en alleen binnen een speelronde. Open je na de nacht van zondag (23.59 uur) de app, dan zijn de goals ‘verdwenen’.

Daarnaast kun je elke speelronde één team wisselen, maar het is dus onmogelijk om in dezelfde ronde te wisselen om zo alle doelpunten te bekijken. Goal Alert heeft dus de nodige haken en ogen, ook omdat je slechts één van de drie grootste clubs (Ajax, Feyenoord en PSV) kunt kiezen en doelpunten niet via social media kunt delen.

Downloaden

Heb je geen moeite met deze beperkingen en ben je klant van KPN Mobiel, dan kun je hieronder de app downloaden. Goal Alert vereist iOS 6.1 of nieuwer en minstens 7,4MB aan vrije opslagruimte.

KPN Goal Alert

KPN B.V.

9 (1364 reviews)
Gratis via App Store

KPN Goal Alert
KPN Goal Alert
KPN Goal Alert
KPN Goal Alert
KPN Goal Alert

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.