Korting op TomTom navigatie voor iPhone

Er kan tot 24 juli 2012 geprofiteerd worden van de korting op de TomTom navigatie apps voor de iPhone. Je kunt dus net voor je autovakantie nog even gebruikmaken van de aanbieding en een van de apps voor een fors lagere prijs downloaden op je iPhone.

Vakantienavigatie in de aanbieding

Er wordt op verschillende navigatie apps van TomTom een korting gegeven. Zo kun je tot volgende week de TomTom Benelux app aanschaffen voor een bedrag van 39,99 euro. Normaal betaal je daar 59,99 euro voor. Wil je liever de TomTom Europe app, dan kost je dat nu 74,99 euro in plaats van de gebruikelijke 89,99 euro. Afgelopen april hebben de apps nog een update gekregen. Daarin zijn vernieuwde kaarten opgenomenen kun je onder meer navigeren en zoeken via Facebook. Ook deel je eenvoudig je vakantiebestemming via de sociale media.

Losse apps

Ga je een verre reis maken en daar een auto huren, dan komt een van de volgende TomTom apps misschien van pas. Je kunt losse apps kopen voor landen, zoals Rusland, Chili en voor de regio’s het Midden-Oosten, Oost-Azie. Ook voor Mauritius en nog een groot aantal andere bestemmingen zijn losse apps beschikbaar. De korting geldt echter niet automatisch voor alle losse apps, maar wel voor bijvoorbeeld Frankrijk en Italië.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Profiteer van de aanbieding en download de app TomTom Europa of een van de andere apps op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.