Korting op GTA Chinatown Wars wegens Chinees Nieuwjaar

Redactie
12 februari 2010, 16:16
1 min leestijd
Korting op GTA Chinatown Wars wegens Chinees Nieuwjaar

Ongeveer twee weken geleden plaatsten wij op iPhoned een review over de onlangs uitgebrachte game GTA Chinatown Wars. Deze game die al op vele platformen wordt vertegenwoordigd is in een geslaagde versie uitgebracht op de iPhone. Momenteel kost de game 8 EUR, in absolute getallen klinkt het als veel geld (voor een applicatie) maar de game is het geld dubbel en dwars waard!

Chinees nieuwjaar

De game speelt zich af in een Chinese stad, je komt in de game dus veel “Chinese dingen” tegen. Dit weekend is het Chinees nieuwjaar en begint het jaar van de tijger volgens de Chinese jaartelling. Om dit te vieren wordt de game GTA Chinatown Wars tijdelijk afgeprijsd van 8 EUR naar 5,49 EUR. Een rekenwonder of niet, je ziet meteen dat het erg voordelig is wanneer je de game koopt tijdens de actieperiode.

Kopen of niet?

Zoals al eerder gezegd kan je het uitgebreide review lezen om een aankoop te overwegen. Het is een zeer uitgebreid spel en is vrijwel iedereen aan te raden. Wachten op een lagere prijs heeft geen zin, er zit veel geld in de game en hij wordt waarschijnlijk nooit 0,79 EUR.

Bron: Rockstar (ontwikkelaar GTA)

Lees verder na de advertentie.

GTA: Chinatown Wars

Rockstar Games

€ 5,49 via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's