Kopiëren en plakken (bijna) naar de iPhone

Redactie
12 december 2008, 13:29
1 min leestijd
Kopiëren en plakken (bijna) naar de iPhone

Vanaf het moment dat de iPhone voor het eerst uitkwam, was er eigenlijk altijd één ding wat ik echt miste van mijn Windows Mobile toestel. En dat was een functie waarmee je tekst kon kopiëren en plakken. Het verbaast mij dat dit tot op heden nog niet in de iPhone firmware zit, maar gelukkig kunnen we nu (bijna) via een kleine omweg gebruik makken van deze onmisbare functionaliteit.

Lees verder na de advertentie.

Pastebud

De dienst die dit mogelijk maakt heet pastebud. Pastebud is volstrekt legaal, je heb er geen jailbrake voor nodig, en het stelt je eindelijk in staat om teksten tussen je mail en Safari te kopiëren. Het werkt door middel van 2 bookmarks welke je in Safari zet, en waardoor je de mogelijkheid krijgt om tekst te kopiëren en te plakken.

Vanaf morgen te gebruiken

Helaas is de dienst nog niet toegankelijk en heb ik het ook nog niet voor jullie kunnen testen, maar afgaan op het uitgebrachte filmpje wekt het wel echt heel handig. Volgens de site, en enkele bronnen, zou de dienst morgen online moeten gaan, dus ik zou Pastebud.com in de gaten houden!

Bekijk Pastebud in actie

Spotlight: Safari

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's