KooZac rekenpuzzel voor iPhone is App van de Week

Deze week staat de KooZac rekenpuzzel voor de iPhone centraal in de App Store, want de leuke game is uitgeroepen tot App van de Week. Het concept is heel simpel, maar als je eenmaal bezig bent met het spel is het zeker een hele uitdaging.

Blokken in het speelveld

koozac-appDe KooZac game heeft eenzelfde concept als het bekende Tetris spel, maar werkt uiteraard net even anders. Zo zullen de blokken in het speelveld niet weggaan door een rij te vormen. Je moet namelijk met de cijfers op de blokken een som maken. Misschien ken je het spel al wel van Facebook, want daar was deze rekenpuzzel als game al eerder beschikbaar. Je kunt op je iPhone inloggen via Facebook door van de speciale Blitz modus gebruik te maken. Zo zie je gelijk ook de scores van je vrienden en daar kun jij natuurlijk bovenuit komen.

App van de Week

De KooZac game is tot App van de Week verklaard en kan tot en met donderdag 17 januari gratis gedownload worden op je iPhone. Normaal betaal je voor dit spel 0,89 euro. Je kunt tot zestig levels spelen en via de modus Endless kun je tegen de hele wereld spelen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download de KooZac app deze week gratis op je iPhone.

KooZac™

Viker

10 (4 reviews)
Gratis via App Store
KooZac™
KooZac™
KooZac™
KooZac™

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.