Koop handgemaakte producten met de Etsy iPhone app
Redactie

De applicatie Etsy voor de iPhone biedt toegang tot alle handgemaakte producten die te koop worden aangeboden op de website Etsy. Je kunt zelf ook handgemaakte producten verkopen net als gebruikers over de hele wereld.

Nederlandstalige versie

De Etsy applicatie heeft een nieuwe versie. In de nieuwste versie 2.1 is de mogelijkheid toegevoegd om van de volledig in het Nederlands vertaalde app gebruik te maken. Het leuke van de app is dat je zelf op zoek kunt gaan naar de leukste producten, variërend van hippe hoesjes voor je iPhone tot handgemaakte tafeltjes van kussens tot lampen. Laat je inspireren en ga zelf ook aan de slag om je spulletjes vervolgens te koop aan te bieden. Je zoekt via de app eenvoudig producten door de indeling in categorieën. Als je wat leuks hebt gevonden, bestel je deze meteen via de Etsy app.

Elf miljoen producten

Het productaanbod is enorm groot. Zo vind je maar liefst elf miljoen verschillende handgemaakte producten die wereldwijd worden aangeboden. Vanaf je iPhone heb je de mogelijkheid om van je eigen zelfgemaakte producten een foto te maken, tags toe te voegen en een verzendprofiel te selecteren. De app is overigens al voor de iPhone 5 geoptimaliseerd.

Download de app Etsy gratis om met je iPhone de leukste zelfgemaakte artikelen te kopen of te verkopen.

Etsy – Shop creatieve items

Etsy, Inc.

0,0 (0 reviews)
Gratis via App Store
Etsy – Shop creatieve items
Etsy – Shop creatieve items
Etsy – Shop creatieve items
Etsy – Shop creatieve items
Etsy – Shop creatieve items

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.