Koop aanbiedingen via de Shopboard app op je iPhone
Redactie

De Shopboard app geeft je de mogelijkheid om via je iPhone van aanbiedingen te profiteren. De overzichtelijke applicatie biedt toegang tot een groot aantal winkels en lijkt net één groot winkelcentrum.

Alle winkels onder één dak

Met de Shopboard app op je iPhone heb je toegang tot vijftig winkels onder één dak. Je hoeft niet meer eindeloos te bladeren door folders of talloze websites bij langs te gaan. Je bekijkt en vergelijkt de scherpste aanbiedingen heel simpel en vindt ook nog eens in één oogopslag de beste Deals. Als je wat leuks gevonden hebt, dan koop je dat met de Shopboard app meteen via je iPhone. Maar dat is nog niet alles, want er zit aan deze applicatie ook een sociaal aspect verbonden. Zo kan elke gebruiker laten weten of het product en de betreffende prijs van de aanbieding goed zijn. Kies voor een duimpje omhoog of een duimpje omlaag en bekijk zelf natuurlijk ook de sterrenwaardering voordat je een aanbieding koopt.

Overzicht van aanbiedingen

Er zijn verschillende winkelcategorieën beschikbaar. Achter elke categorie bevinden zich meerdere winkels. Elke winkel toont een overzicht van actuele aanbiedingen. Onder de foto wordt de waardering uitgesproken aan de hand van de duimpjes. Je mag zelf ook een omschrijving geven van de aanbieding en die vervolgens via Twitter of Facebook delen. Verder is er een speciale sectie met populaire aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn te vinden onder het tabblad Uitgelicht. Daarnaast zijn de Dag Deals in de aanbieding te vinden.

De app Shopboard app op je iPhone is gratis beschikbaar en kan je bovendien veel geld besparen.

Shopboard (AppStore Link) Shopboard
Ontwikkelaar: Promovention V.O.F
Beoordeling: 12+
Prijs: Free Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.