Koninginnedag app voor de iPhone

Redactie
24 april 2012, 14:46
1 min leestijd

Koninginnedag zit er weer aan te komen, nog een klein weekje en het is weer feesten geblazen. Wil je up-to-date zijn over alle feesten die je niet mag missen? De koninginnedag app is een aanrader voor iedereen die goed voorbereid op pad wil gaan.

Lees verder na de advertentie.

Koninginnedag 2012

Om goed voorbereid koninginnedag te vieren moet er op een aantal punten goed gelet worden, de applicatie helpt je daarbij. Het is onderanderen mogelijk de feesten te bekijken op een kaart, de app kijkt vanuit jouw positie welk feest het dichtste bij is.

Behalve de zoekfunctie naar een goed feest kun je vanuit de app ook de actuele informatie van de NS en de buienradar zien. Om een beetje in de sfeer te komen is er ook een karaoke versie van het Wilhelmus in de applicatie te vinden.

Zoek een feest

De functie om een feest te zoeken in de buurt om koninginnedag te vieren is het meest vernieuwend. In een kaart of lijst weergave krijg je de feesten in een overzicht.

Het zou niet de eerste keer zijn dat op koninginnedag het mobiele netwerk plat ligt, dan wordt het wel erg lastig om een feestje in de buurt te vinden. Echter is de lijst met feesten ook offline te bekijken.

Al met al een app die absoluut een uitkomst kan bieden voor het georganiseerd van koninginnedag. De applicatie is voor 0,79 euro te downloaden in de App Store.

Categorie: Lifestyle

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's