Kom naar de Kroning app laat je de beste route volgen op je iPhone
Redactie

In samenwerking met 9292, Prime Data, XL-Websolutions en Buienradar is de Kom naar de Kroning applicatie voor de iPhone ontwikkeld. Je kunt de app gebruiken om met de auto of het OV de beste route te vinden naar Amsterdam op 30 april.

Volg de ideale aanrijdroute op 30 april

kom-naar-de-kroningEr zijn al veel applicaties uitgebracht voor 30 april die over de evenementen en knooppunten in Amsterdam gaan, maar de Kom naar de Kroning app geeft je de gelegenheid om de ideale aanrijdroute te vinden. Bezoekers die met de auto of met het openbaar vervoer naar Amsterdam gaan kunnen van deze app op de iPhone gebruikmaken. Het advies voor de route zal realtime worden weergegeven op een kaart en het advies wordt dus aangepast als er zich bijzondere omstandigheden voordoen.

Parkeerlocaties en files

Het wordt enorm druk in Amsterdam en het zal lastig worden om een parkeerplekje te vinden. De Kom naar de Kroning app geeft je echter een handig overzicht van beschikbare parkeerlocaties. Verder biedt de applicatie informatie over files en wordt er via Twitterberichten actuele informatie gedeeld. De app is verder erg handig voor degene die de auto ergens parkeren, want de gekozen parkeerplek zal namelijk worden onthouden en zo kun je eenvoudig terug begeleid worden naar je parkeerlocatie.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.