All-you-can-read: Bol.com en Kobo onthullen ebook-abonnement
Lars Paymans
bol.com Kobo

bol.com Kobo

Gratis

Onze score

7

Als je iedere maand meerdere boeken verslindt, is er dankzij Bol.com en Kobo een nieuwe abonnementsdienst voor jou. Met Kobo Plus lees je onbeperkt meer dan 40.000 boeken voor een vast bedrag per maand.

Kobo Plus: ebook-abonnement van Bol en Kobo

Voor 9,99 per maand kun je vanaf nu een lidmaatschap afsluiten op Kobo Plus. Hierdoor krijg je toegang tot veertigduizend e-books, waarvan je er zoveel kunt lezen als je zelf wilt. Let wel: van de veertigduizend boeken zijn er zestienduizend Nederlands. De komende maanden zal het aanbod toenemen, zodat de teller tegen het einde van het jaar hopelijk op tachtigduizend digitale boeken staat.

Hoewel Kobo een populair e-readermerk is, kun je het aanbod van deze boekendienst ook gewoon op je iPhone en iPad lezen. Hiervoor gebruik je de Bol.com Kobo-app. Deze is gekoppeld aan je Bol.com-account en slaat automatisch je gekochte e-books op. De app heeft een ingebouwde dag- en nachtmodus en geeft je daarnaast opties om de lettergrootte en de achtergrondkleur aan te passen.

Mocht je naast je iPhone en iPad ook een Kobo-e-reader hebben, dan synchroniseert de app automatisch hoe ver je bent in een boek. Handig als je thuis op je e-reader leest, en in de trein even het laatste stuk van een hoofdstuk op je iPhone wilt uitlezen. Voor schrijvers en uitgevers kan de dienst een nieuwe inkomstenbron zijn. Kobo Plus zou geld overmaken zodra iemand een boek voor eenvijfde gelezen heeft.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

30 dagen gratis proberen

Kobo Plus lanceert vandaag met een gratis proefperiode van 30 dagen. Hierna wordt je abonnement automatisch omgezet naar een betaald lidmaatschap dat je op ieder moment kunt stopzetten. Op de Kobo Plus-webpagina vind je meer informatie over deze nieuwe all-you-can-read dienst. Op het eerste gezicht een stevige concurrent voor Bliyoo, een soortgelijke dienst van Bruna.

bol.com Kobo

bol.com

8,8 (29674 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.