De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

All-you-can-read: Bol.com en Kobo onthullen ebook-abonnement

Lars Paijmans
22 februari 2017, 13:37
2 min leestijd
All-you-can-read: Bol.com en Kobo onthullen ebook-abonnement
bol.com Kobo

bol.com Kobo

Gratis

Reviewscore

7

Als je iedere maand meerdere boeken verslindt, is er dankzij Bol.com en Kobo een nieuwe abonnementsdienst voor jou. Met Kobo Plus lees je onbeperkt meer dan 40.000 boeken voor een vast bedrag per maand.

Lees verder na de advertentie.

Kobo Plus: ebook-abonnement van Bol en Kobo

Voor 9,99 per maand kun je vanaf nu een lidmaatschap afsluiten op Kobo Plus. Hierdoor krijg je toegang tot veertigduizend e-books, waarvan je er zoveel kunt lezen als je zelf wilt. Let wel: van de veertigduizend boeken zijn er zestienduizend Nederlands. De komende maanden zal het aanbod toenemen, zodat de teller tegen het einde van het jaar hopelijk op tachtigduizend digitale boeken staat.

Hoewel Kobo een populair e-readermerk is, kun je het aanbod van deze boekendienst ook gewoon op je iPhone en iPad lezen. Hiervoor gebruik je de Bol.com Kobo-app. Deze is gekoppeld aan je Bol.com-account en slaat automatisch je gekochte e-books op. De app heeft een ingebouwde dag- en nachtmodus en geeft je daarnaast opties om de lettergrootte en de achtergrondkleur aan te passen.

Mocht je naast je iPhone en iPad ook een Kobo-e-reader hebben, dan synchroniseert de app automatisch hoe ver je bent in een boek. Handig als je thuis op je e-reader leest, en in de trein even het laatste stuk van een hoofdstuk op je iPhone wilt uitlezen. Voor schrijvers en uitgevers kan de dienst een nieuwe inkomstenbron zijn. Kobo Plus zou geld overmaken zodra iemand een boek voor eenvijfde gelezen heeft.

30 dagen gratis proberen

Kobo Plus lanceert vandaag met een gratis proefperiode van 30 dagen. Hierna wordt je abonnement automatisch omgezet naar een betaald lidmaatschap dat je op ieder moment kunt stopzetten. Op de Kobo Plus-webpagina vind je meer informatie over deze nieuwe all-you-can-read dienst. Op het eerste gezicht een stevige concurrent voor Bliyoo, een soortgelijke dienst van Bruna.

bol.com Kobo

bol.com

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu