De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Uitstekende boeken-app Kobo Books voorzien van fijne update

Gijs Ettes
9 april 2014, 17:04
1 min leestijd
Uitstekende boeken-app Kobo Books voorzien van fijne update

De uitstekende ebook-app Kobo Books, waarmee je miljoenen gratis en betaalde boeken kunt lezen op je iPhone en iPad, is voorzien van een fijne update. De Kobo update voegt nieuwe thema’s toe en kent verbeterde ondersteuning voor meeleesboeken.

Lees verder na de advertentie.

Verder introduceert versie 7.2 van Kobo Books thema’s waarmee je de bibliotheek en het startscherm naar wens kan aanpassen. Sommige thema’s passen zich gedurende de dag automatisch en subtiel aan. De Kobo update brengt ook de leesthema’s Cyaan en Houtskool met zich mee. Eerstgenoemde geeft de ebook-app een frisse blauwe kleur, terwijl Houtskool met zijn donkerdere kleuren meer geschikt is voor als je ‘s avonds digitale boeken leest.

De makers geven aan dat de app ook algemene prestatieverbeteringen heeft gekregen en dat er bugs en crashes, die optraden bij het lezen van bepaalde boeken, zijn opgelost.

Meer lezen met Kobo Books

Vanuit de Kobo Shop krijg je toegang tot ruim 3,5 miljoen verschillende digitale boeken, tijdschriften en kranten die je direct kunt aanschaffen. In de app vind je onder meer de populaire boeken van Dan Brown en Khaled Hosseini, maar ook bladen als Esquire, Elle en Marie Claire. Je kunt kranten- en tijdschriftenabonnementen nemen en de nieuwste uitgaves direct in je bibliotheek terugvinden.

Verder is het mogelijk boeken in pdf- of epub-formaat toe te voegen middels iTunes, Safari, Dropbox of de mail-app van je toestel. Je leesactiviteit is desgewenst te delen via Facebook en hetzelfde geldt voor citaten en notities die je hebt aangemaakt. Maar misschien nog wel belangrijker: je kunt zelf de vormgeving van de app aanpassen, zodat je boeken leest op jouw manier.

De Kobo update download je via onderstaande link. Voor de app heb je iOS 7 en circa 50MB opslagruimte nodig.

Kobo Books

Kobo Inc.

Gratis via App Store

Kobo Books
Kobo Books
Kobo Books
Kobo Books
Kobo Books
Kobo Books
Kobo Books
Kobo Books
Kobo Books
Kobo Books
Kobo Books
Kobo Books
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu