Placeholder
Thomas Haenen
KNLTB ClubApp

KNLTB ClubApp

Gratis

Onze score

7

Ben jij de meest fervente tennisser in je omgeving, dan kan het wel eens lastig zijn om een tegenstander te vinden. De nieuwe KNLTB ClubApp moet zoekende tennisspelers bij elkaar brengen.

KNLTB ClubApp voor iPhone

De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) lanceert deze week een verbeterde ClubApp, die de meer dan 1700 tennisverenigingen van Nederland bij elkaar moet brengen. De ruim 600.000 leden van die verenigingen kunnen via de app op zoek naar tegenspelers voor een potje tennis. De bond maakte het al langer mogelijk om online banen te reserveren bij aangesloten verenigingen, of om op de hoogte te blijven van het laatste verenigingsnieuws. Nu is er voor het eerst een app die het makkelijker maakt om dat op de iPhone te doen.


Het pronkstukje van de KNLTB ClubApp is vooral interessant voor tennissers die geen vaste partner hebben. Via de app kun je op een soort Tinder-achtige manier op zoek gaan naar nieuwe tegenspelers. Op basis van de gewenste speeldag en voorkeuren als leeftijd en speelniveau krijg je potentiële partners te zien. Zien beide spelers wat in elkaar, dan kunnen ze via de app direct met elkaar in contact komen en een baan reserveren.

KNLTB ClubApp downloaden

Vooralsnog is slechts een beperkt aantal tennisverenigingen beschikbaar in de ClubApp. Zit je niet bij één van de vijf clubs die nu al meedoet, dan zul je dus nog iets langer moeten wachten tot je van de functies gebruik kunt maken. Verenigingen moeten echter wel betalen om de app beschikbaar te maken voor hun leden. Daarmee lijkt het onwaarschijnlijk dat op de korte termijn alle Nederlandse verenigingen bij de app aangesloten zullen zijn. Als gebruiker van de app betaal je overigens niets.

KNLTB ClubApp

KNLTB

3 (59 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.