Runners deal! De iPhone 15 Pro nu met korting oplopend tot €540!

Tv-dienst Knippr ondersteunt nu Chromecast en Apple TV

12 juli 2016, 13:53
2 min leestijd
Tv-dienst Knippr ondersteunt nu Chromecast en Apple TV
KNIPPR TV

KNIPPR TV

Gratis

Knippr kan nu ook streamen via Apple TV of Chromecast. De tv-dienst van T-Mobile laat gebruikers nu op een flink aantal apparaten naar vrijwel alle grote Nederlanders zenders kijken, met de mogelijkheid om zelf een zenderpakket samen te stellen.

Lees verder na de advertentie.

Knippr-app

T-Mobile lanceerde de Knippr-app vorige maand al voor iOS, maar vanaf vandaag is er ook een Apple TV-app beschikbaar. Gebruikers van de dienst kunnen via de app gemiste programma’s terugkijken of programma’s van de komende week inplannen en opnemen. De app bevat een uitgebreide TV-gids met alle zenders uit het pakket van de gebruiker. Met de ‘Begin Gemist’-optie kun je een programma dat net begonnen is nog starten vanaf het begin.

apple tv

De Knippr-app werkt vooralsnog alleen met de vierde generatie Apple TV. Gebruikers van een oudere versie kunnen binnenkort wel AirPlay gebruiken om de beelden van hun iPhone naar de tv te streamen. Die functie zal later deze zomer aan de iOS Knippr-app toegevoegd worden.

In de tussentijd is er wel al een andere manier om de Knippr-app naar je tv te streamen. De iOS-versie van Knippr is deze week voorzien van ondersteuning voor Googles Chromecast. Heb je een Chromecast aangesloten op je tv, dan verschijnt in de app automatisch een cast-knop om video’s te streamen naar je televisie. Je kunt de app nu updaten via de App Store.

Wat is Knippr?

Bij Knippr sluit je voor 10,99 euro een basispakket af van verschillende populaire zenders, waaronder NPO, RTL en SBS. Voor dat vaste maandbedrag krijg je het Knippr Basis-pakket en kun je onbeperkt online die zenders streamen en opnemen. De zenders worden in hd-kwaliteit aangeboden. Een T-Mobile abonnement is niet vereist om de dienst te gebruiken.

Je kunt je pakket vervolgens uitbreiden met verschillende extra zenders. Zenders als CNN, 24Kitchen en Investigation Discovery kunnen voor 0,99 euro per stuk per maand worden afgesloten. Eerder dit jaar verscheen KPN Play, een soortgelijke video-on-demand dienst.

KNIPPR TV

T-Mobile Netherlands Holding BV

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu