Knallend het nieuwe jaar in met Rotje
Redactie

Je familie en vrienden op een wel heel originele manier een goed nieuw jaar wensen? Gooi een rotje naar ze! Met de iPhone applicatie ‘Rotje’ kun je via Facebook mensen een gelukkig nieuw jaar toewensen.

Om zo speciaal mogelijk je vrienden een gelukkig nieuw jaar te wensen doe je dat met Rotje. Als je de applicatie start kun je virtueel een rotje afsteken. Wanneer je dit doet hoor je een knallend geluid en zie je een flitsend scherm, ook gaat je iPhone trillen.

Sociaal

Sinds de laatste versie van Rotje, Rotje 3.o, kun je behalve zelf een rotje afsteken ook een rotje naar Facebook vrienden gooien. In de applicatie kun je kiezen voor de optie ‘gooi naar je vrienden.’

Wanneer je hierop klikt moet je inloggen en toestemming geven dat Facebook gebruik mag maken van de applicatie.

Als dit is voltooid krijg je je vriendenlijst voor je, per vriend wordt aangegeven of diegene gebruik maakt van de applicatie. Wanneer dit het geval is kun je een Rotje naar iemand gooien.

De Facebook vriend die hem ontvangt krijgt te zien dat jij een rotje naar hem gooit,  het rotje wordt afgestoken en als de virtuele rook weggetrokken is, staat er ‘Happy new year!’

Wil jij iemand op een leuke manier een fijne jaarwisseling geven, Rotje kan er voor zorgen dat je Facebook vrienden een originele nieuwjaarswens toegestuurd krijgen.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.