Ontspannende puzzelgame Klocki is Apples gratis App van de Week

Rick van der Veer
26 mei 2017, 12:04
1 min leestijd
Ontspannende puzzelgame Klocki is Apples gratis App van de Week

"klocki"

€ 1,09

Reviewscore

8

Er staat een nieuwe gratis App van de Week in de App Store. Deze week is het de ontspannende puzzelgame Klocki, waarbij je lijntjes moet verbinden door tegels goed neer te leggen.

Lees verder na de advertentie.

Gratis puzzelen met Klocki

Klocki is een eenvoudig spel, zonder diepe verhaallijn of andere complexe elementen. Het enige wat je nodig hebt om te winnen is enig ruimtelijk inzicht, want de figuren die je moet bestieren zijn niet altijd helemaal vlak.

Om te spelen tik je op twee verschillende vakjes, waarna ze van plek wisselen. Zo moet je het patroon compleet zien te krijgen. Bij latere levels wordt het wat lastiger, want dan worden de tegels die je moet wisselen zwart. Door te gissen kun je zo snel uitzoeken welk tegeltje waar moet, want als er eentje goed ligt, verdwijnt het zwarte vakje en zie je de inhoud.

Klocki

Klocki is niet gericht op de fervente gamer die alles op alles zet om te winnen. Op de achtergrond klinkt namelijk heerlijk kalmerende muziek, en de ontwikkelaar van het spel nodigt je dan ook uit om op je gemak door de levels heen te spelen.

Apple publiceert iedere week weer een nieuwe app als gratis App van de Week. Deze app varieert van een educatieve app tot games als Klocki. Iedere donderdagavond wordt er een nieuwe app geselecteerd, waardoor de app van de week ervoor niet meer gratis te downloaden is. Je kunt Klocki dus nog tot volgende week donderdagavond gratis downloaden, daarna kost het spel 0,99 euro.

Klocki downloaden

Via onderstaande link kun je Klocki downloaden. Om de game te spelen heb je iOS 8 of hoger en 98MB aan vrije opslagruimte nodig.

Download Klocki in de App Store (gratis)

"klocki"

Maciej Targoni

€ 1,09 via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's