Klink slim met “100 words to make you sound smart”

Redactie
10 februari 2009, 21:23
1 min leestijd
Klink slim met “100 words to make you sound smart”

In mijn zoektocht naar leuke applicaties ben ik op de applicatie “100 words to make you sound smart” gestuit. Het klonk zo stom dat ik het wel moest downloaden. Is het de moeite waard? Ga je nu echt slim klinken hierdoor?


<br />Na de applicatie gedownload te hebben, voor 2,39 weliswaar, was ik niet echt onder de indruk van de applicatie. In het programma zie je zoals de titel al zegt 100 woorden. Ik had verwacht dat de woorden ook echt moeilijk zouden zijn, maar zelfs ik, met mijn slechte kennis van de Engelse taal, kan de helft van de woorden vertalen.

Conclusie

Het is natuurlijk helemaal mijn eigen schuld dat ik deze applicatie gedownload heb. Het is helemaal niet nuttig, en het slaat nergens op, maar dat had ik ook wel verwacht. Toch blijft deze applicatie in mijn lijst staan omdat het wel aangeeft hoeveel de iPhone kan, en hoeveel er voor ontwikkeld wordt. Dit is een typisch voorbeeld van “leuk voor de heb, maar gebruiken doe je het niet”.

Mocht je toch nog geïnteresseerd zijn in 100 words to make you sound smart, dan is deze te downloaden in de App Store voor 2,39.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's