Klassiek spel Lode Runner Classic nieuw voor de iPhone
Redactie

Lode Runner Classic is een spel dat al in 1983 op de markt werd gebracht en is nu als iOS game ook voor de iPhone beschikbaar gekomen. Wie het spel vroeger heeft gespeeld, zal het qua vormgeving meteen herkennen.

150 levels

spel-lode-runner-classicJe kunt het spel Lode Runner Classic lang spelen, want er zijn maar liefst 150 verschillende levels beschikbaar die de structuur van een doolhof hebben. Als speler moet je jezelf een weg zien te banen langs de obstakels en proberen de vijanden te ontwijken. Het wordt rennen en klimmen op jacht naar het goud. Je kunt echter niet springen en het is niet mogelijk om op vijanden te schieten.

Nieuwe eigenschappen

Het spel Lode Runner Classis in de basis nog hetzelfde als de allereerste uitvoering, maar kent wel een groot aantal nieuwe eigenschappen. Zo wordt er toegang geboden tot 150 levels en kan de speler uit twee spelvarianten een keuze maken, namelijk Time Attack en Expedition. Als beginnende speler heb je bovendien de mogelijkheid om de snelheid van het spel aan te passen door deze te verlagen. Heb je meer ervaring en wil je snellere actie, dan kan dat ook. Verder kun je de speelwereld nog aanpassen naar andere kleuren en kun je de stand volgen op de wereldwijde ranglijst.

Het spel Lode Runner Classis is voor de prijs van 2,69 euro verkrijgbaar op je iPhone.

Lode Runner Classic

Tozai, Inc.

0,0 (0 reviews)
€3,49 via App Store
Lode Runner Classic
Lode Runner Classic
Lode Runner Classic
Lode Runner Classic

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.