KitCamera: uitstekende foto-app alleen nog vandaag gratis
Wouter Nijsen

Bij het maken van dé perfecte foto komt veel kijken. Licht, focus, diepte, scherpte, positie en meer van dat soort zaken. De standaard meegeleverde foto-app op de iPhone stelt helaas niet heel veel voor. De camera-app KitCamera is een geweldig initiatief en alleen vandaag nog gratis af te halen in de App Store. Lees verder en wees er snel bij!

kitcameraKitCamera is populaire app onder fotoliefhebbers. Alle gereedschappen die je nodig hebt voor het maken van dé perfecte foto, zitten in de app inbegrepen. Daarbij kun je denken aan talloze kekke en mooie effecten voor tijdens het schieten, (kleuren)filters om achteraf de foto’s te bewerken en aan enkele focus-en belichtingsfuncties voor te donkere of lichte omgevingen. Is je foto niet in het juiste formaat geschoten, dan kun je deze nog altijd bijsnijden zonder dat de kwaliteit daarmee verloren gaat.

KitCamera gratis downloaden

kitcameraIn de laatste update hebben de makers de functie ‘Horizon Camera’ toegevoegd, een nieuwe videocamera waarmee je geen zwarte lijntjes meer aan de zijkant krijgt. De nieuwe Minecraft-lens geeft je foto’s een vierkantige stijl. En met de nieuwe autosave-functie worden je creaties automatisch opgeslagen op diverse locaties, zoals Dropbox, Flickr en Google Drive.

De KitCamera update is verder geoptimaliseerd voor iOS 7 en daardoor qua uiterlijk op de schop gegaan. De makers hebben enkele foutjes verwijderd en de applicatie een stuk sneller en stabieler gemaakt. KitCamera is alleen vandaag nog gratis te downloaden. Daarna betaal je gewoon weer een paar euro voor de applicatie.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.