Kingdom Rush Frontiers update uitgebracht
Roel van Hout

Ruim een maand na de oorspronkelijke release is de eerste Kingdom Rush Frontiers update uitgebracht. Naast wat reparatiewerk bevat de update ook wat uitbreiding.

Kingdom Rush, de voorganger van Frontiers, wordt door velen beschouwd als het beste tower defense-spel op de iPhone. Ook Kingdom Rush Frontiers is weer van een erg hoog niveau.

Voor wie niet bekend is met Tower Defense: het spelprincipe is eigenlijk hetzelfde als dat van Plants Versus Zombies, dat we eerder hebben besproken. Het is de bedoeling dat je een bepaalde plek beschermt tegen een stroom vijanden door allerlei wapentuig langs de toegangswegen op te stellen.

Kingdom Rush Frontiers update bevat weinig nieuws

Kingdom Rush Frontiers update

De eerste update bevat geen nieuwe levels of vijanden, dus als je zit te springen om extra materiaal moeten we je helaas teleurstellen. De update is vooral bedoeld om het spel wat beter uit te balanceren: bij zo’n uitgebreid spel als Frontiers ontkom je er bijvoorbeeld niet aan dat bepaalde vijanden toch wat te sterk zijn.

Eigenlijk is er gameplay-technisch gezien maar één verandering: het is wat specifiek, maar één van je helden, genaamd Ashbite, kan nu ook vliegende vijanden aanvallen.

Als je het spel nog niet speelde, bevelen we het bij deze van harte aan. Het spel kent drie moeilijkheidsgraden en is dus voor alle spelers. De prijs vormt misschien een drempel: voor een iPhone game is 2,69 euro nogal fors, zeker omdat er ook genoeg goede spellen voor 0,89 euro worden aangeboden. Aan de andere kant: Kingdom Rush Frontiers belooft, in tegenstelling tot enkele andere spellen, vele uren speelplezier!

Kingdom Rush Frontiers

Ironhide S.A.

10 (2 reviews)
€ 2,29 via App Store
Kingdom Rush Frontiers
Kingdom Rush Frontiers
Kingdom Rush Frontiers
Kingdom Rush Frontiers
Kingdom Rush Frontiers

Via: AppAdvice

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.